Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Remek hangolás a holnapi derby előtt; az Azzurrini legyőzte Anglia utánpótlás válogatottját

2011.02.08. 19:42 lupetto

 Legyőzte Anglia U-21-es nemzeti csapatát Ciro Ferrara utánpótlás válogatottja az Empoliban rendezett délutáni barátságos mérkőzésen. Az Azzurrini gólját Gianetti buktatása után Federico Macheda szerezte tizenegyesből, védhetetlenül a kapu jobb felső sarkába helyezve a labdát. Az angoloknak a találkozó során több lehetőségük is adódott, de a taljánok góljára (ekkor már emberhátrányban) nem volt válaszuk.

Olaszország - Anglia 1-0

G.: Macheda 89.-tizenegyesből

Olaszország (4-4-2): Pinzoglio; Santon (Biraghi), Camporese, Caldirola, Crescenzi; D'Alessandro (Saponara), Soriano (Rizzo), Romizi, Fabbrini ( Donati); Macheda (Mori), Misuraca (Giannetti)
Anglia(4-4-2): Fielding; Naughton, Rodwell (Cork), Mee, Bennet; Albrighton (Sinclair), McEachran, Muamba, Lansbury (Howson); Delfouneso (Oxlade-Chamberlain), Vaughan (Rodriguez)

Játékvezető: Antonio Miguel Mateu Lahoz (SPA)

Kiállítva: Mee 88.

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország anglia 1 0 azzurrini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr912647549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása