Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Jovetic hamarosan hosszabbíthat Firenzében

2011.09.05. 12:18 lupetto

 Újra 100%-os erőnlétnek örvend Stevan Jovetic, aki közel egy évet volt kénytelen kihagyni sérülése miatt. A támadó most újra fitt, remek formában érzi magát és alig várja, hogy meghálálja klubja törődését a következő hónapokban.

"Rengeteg üzenetet kaptam a szurkolóktól, hogy maradjak Firenzében." - nyilatkozta a pletykákra reagálva, melyek szerint a Chelsea és a Napoli is bejelentkezett érte a nyár során.

"Nagyon boldog vagyok a Fiorentinánál és megtiszteltetés számomra, hogy az edzőnk csapatkapitányhelyettesnek választott."

"A vágyam, hogy továbbra is a violák mezét viselhessem és hogy annyi címet nyerjek a klubbal, amennyit csak lehetséges." - összegzett a támadó, kinek szerződése meghosszabbításán már dolgozik a firenzei klub sportigazgatója, s melyet előreláthatólag 2016-ig alá is ír majd a még mindig csak 21 éves játékos.

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina napoli jovetic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr683203899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása