Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Abbiati: Csak a Barca és a Real erősebb nálunk

2011.09.04. 12:00 Unimuck

Ahogy a Serie A, úgy hamarosan a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája is elrajtol. Idén már a legnívósabb európai kupára fáj az olasz címvédő, az AC Milan fog, így nem csoda, ha a játékosok és a szurkolók is egyaránt már nagyon várják a kezdést. Ezen apropóból a Rossoneri hálóőre, Christian Abbiati nyilatkozott.

"Nem könnyű helyettesíteni egy olyan bajnokot, mint Pirlo, de Alberto Aquilani és Antonio Nocerino személyében két válogatott játékos érkezett erre a posztra."

"Hogy versenyképesek vagyunk-e Európában? Csak a Barcelona és a Real Madrid erősebb nálunk. Bármi megtörténhet 180 perc alatt, mint ahogyan tavaly is, amikor egy nálunk gyengébb csapat jutott tovább." - mondta Abbiati.

2 komment

Címkék: milan abbiati

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr453201292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devils 2011.09.04. 15:21:58

Mekkora fail. A Manchester United-et kihagyta.

Mr One-Two 2011.09.04. 16:49:17

Ez nagyon el van tévedve. Nem hogy a United, de a City is bőven jobb, no meg, ha kifog egy jobb napot a Chelsea vagy a Pool azok is leverik.
Még Olaszországban sem biztos, hogy ti vagytok a legjobbak, öcsém.
süti beállítások módosítása