Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gago: Totti mindenki számára követendő példa

2011.09.06. 10:30 MatteoMessina

A Roma egyik új nyári szerzeménye, az argentin Gago nem győzte dícsérni a fővárosiak ikonját, Francesco Tottit az első sajtótájékoztatóján. "Totti nagyon fontos szerepet tölt be a csapatban, mind a pályán, mind azon kívül. Egy követendő példa mindenki számára, a fiatal játékosoknak és az olyanoknak, mint én, akik külföldről érkeztek. Mindezt bizonyítja, hogy már ilyen hosszú ideje ugyanabban a csapatban játszik. Mindig jó érzés őt edzeni látni"- kezdte a Real Madridtól érkezett játékos.

Gago csak kölcsönbe érkezett a madridiaktól, de jelenleg nem foglalkoztatja, hogy mi fog történni vele a szezon végén. "Meglátjuk, mi történik a jövőben, most itt vagyok és a jelenre koncentrálok."- mondta a dél-amerikai labdarúgó, aki végül De Rossiról kérdeztek, akivel azonos poszton játszanak. "De Rossi? Nem lesz semmi probléma, együtt tudunk működni és én bárhol tudok játszani a középpályán."

Szólj hozzá!

Címkék: as roma gago

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr793205817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása