Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gago Palermo, Pjanic Roma?

2011.08.31. 10:30 MatteoMessina

Miután már szinte mindenki biztosra vette, hogy Gago Rómába igazol, jött Zamparini. A Palermo elnöke a Gazzetta dello Sport szerint mindeközben megegyezett a Real Madrid képviselőivel a háttérben és végül náluk köthet ki az argentin középpályás. A 25 éves labdarúgó már korábban elmondta, hogy nem szerepel Jose Mourinho terveiben és könnyen lehet, hogy elhagyja a Bernabeut. Jelenleg a játékoson múlik, hogy rábólint-e a palermói túrára.

A fővárosiak viszont úgy tűnik nem búslakodnak és közben megegyeztek az Olympique Lyon csapatával, Miralem Pjanic szerződtetéséről. A helyzet itt is hasonló, jelenleg a 21 éves, bosnyák válogatott középpályáson múlik, hogy létrejön-e a transzfer.

 

(football-italia)

3 komment

Címkék: roma palermo gago pjanic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr803192383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.31. 13:41:01

Ez lesz az idei egyetlen transzfer, ami miatt irigykedni fogok a Romára, de nagyon. Pjanics alapvetően maradni akar Lyonban, az edző is számít rá, az ára is csak több lehet, ezekben tudok bízni.

Apropó, erről mi a véleményetek? sslazio.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/31/Ezert_vallalhatatlan_Di_Canio/

MatteoMessina 2011.08.31. 13:47:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jó lenne tudni, hogy mi volt az előzmény, mik hangoztak el, az azért tisztább képet adna, de az biztos, hogy akármi is volt, méltatlan viselkedés, még Di Caniotól is. Lehet az volt a baj, hogy fekete...:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.31. 14:41:54

@MatteoMessina: Paolóról sok rosszat el lehet mondani, de rasszistának nem rasszista.
Be akarta vontatni - a maga sajátos módján - az öltözőbe a srácot, akinek ez nem tetszett, ezért próbálta megagyalni a folyosón. Bármi is történik, ez a viselkedés egy edzőtől, egy menedzsertől, pláne Angliában, elfogadhatatlan.
süti beállítások módosítása