Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rhodolfo télen csatlakozhat a Juventushoz

2011.09.04. 09:00 Unimuck

A Sao Paulo 25 éves védője, Rhodolfo szívesen igazolna a Juventushoz és ügynöke elmondása szerint a személyes feltételekről már meg is egyeztek a torinói klubbal a Mercato utolsó napjaiban, ám a játékos klubja nem ment bele a transzferbe, mivel már nem tudta volna pótolni az erős fizikumú hátvédet. Gustavo Sabino most azon dolgozik, hogy teljesüljön ügyfele vágyát, vagyis hogy Rhodolfo januárban csatlakozhasson a Juventushoz.

"A kollégám, Gabriel Massa és további embereink Torinóban jártak pár napja. Megállapodásra jutottunk a Juventusszal, de a Sao Paulo visszautasította az olasz klub ajánlatát. A tárgyalások részben azért szakadtak meg, mert Rhodolfo fontos láncszeme a Sao Paulo gépezetének, részben pedig azért, mert a brazil klub már nem lett volt képes őt pótolni."

"Rhodolfo a Juventusba vágyik, és mi is elégedettek vagyunk a kínált feltételekkel. Azon dolgozunk, hogy januárban a Sao Paulo elfogadja a Juventus ajánlatát." - mondta a brazil védő menedzsere. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus rhodolfo mrcato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr813201068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása