Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli szerint még korai lenne ünnepelni a továbbjutást

2011.09.03. 11:15 MatteoMessina

Cesare Prandelli, az olasz válogatott mestere nem volt elégedett a tegnap látottakkal és kritizálta csapatát a lassú, vontatott játék miatt. Mindennek ellenére a Squadra Azzurra a selejtező csoport hét meccsén szerzett 19 ponttal már történelmet írt. A csoport másik két mérkőzésén szintén kedvező eredmények születtek a taljánok számára, Szlovénia hazai pályán kapott ki Észtországtól, míg Észak-Írország szintén otthon vérzett el a szerbek ellen.

Az eredmények tükrében az olaszok gyakorlatilag már most továbbjutónak számítanak, de Prandelli ezzel kapcsolatban is óvatosan fogalmazott: „ Még nem jutottunk tovább, itt van a mostani mérkőzés példának, papíron könnyűnek tűt, de a pályán teljesen más volt a helyzet. Nemzetközi szinten bármi megtörténhet, de mi mindig megpróbálunk maximálisan összepontosítani.”

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra prandelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr633199389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása