Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bonucci a Zenittel tárgyal, Bruno Alves cserében menne örömmel, de még sok a kérdőjel

2011.08.27. 10:11 Unimuck

 Tovább szövődik a Juventus védőkérdése, minél közelebb kerülünk az átigazolási időszak végéhez, annál több játékos, még több variációs lehetőség vetődik fel a torinói klub védelmi problémáinak megoldására. A keringő legújabb fejleményével Leonardo Bonucci ügynöke, Davide Torchia szolgált, aki elárulta, tárgyalásokat folytatnak a Zenittel a 24 éves olasz védő átigazolásáról. Eközben Bruno Alves, a szentpéterváriak rutinos bekkje édesapja által üzent a Bianconerinek, miszerint szívesen magára öltené a zebracsíkos mezt. Gondolná az ember, hogy kész is az üzlet, a Zenit Bonuccit, a Juve Alvest akarja, de ...

... újfent képbe került Torinóban egy régi kiszemelt, nevezetesen Diego Lugano, a Fenerbache uruguay-i védője, akit jó eséllyel ingyen megszerezhetne magának az Öreg Hölgy, ugyanis a bundabotrány kapcsán a török labdarúgó szövetség visszaléptette a Bajnokok Ligája indulástól az isztambuli csapatot és nagy valószínűséggel ki is kizárja a patinás klubot az elsőosztályból, így Lugano ingyen igazolhatóvá válna. Ezzel a verzióval pedig Bonucci is maradhatna és egy klasszis védő is érkezhetne, a folytatás tehát az uruguayin áll.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus zenit mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr553183352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása