Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Atletico Madrid: Forlan már nem része a csapatunknak, órákra van az Intertől

2011.08.27. 19:26 Unimuck

Ahogyan azt már korábban megírtuk, Diego Forlan hamarosan az Inter labdarúgója lesz, ezt erősítette meg jelenlegi klubjának menedzsere, Gregorio Manzano is az Osasuna elleni bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

"Forlan átigazolását órákon belül lezárhatjuk. Diego már nem jött velünk Portugáliába és holnap se lesz itt. Ő az Interrel tárgyal és ez az ügy órák múlva le is fog zárulni. Forlan már nem része a csapatunknak. Én csak az Osasuna elleni mérkőzéssel foglalkozom és azokkal, akik 100%-san az Atletico Madridra koncentrálnak." - mondta Manzano.

A hírek szerint az Inter 5 millió €-ért fogja megvásárolni a 32 éves uruguay-i támadót.

Közben ne feledjétek, a játék továbbra is él, azaz nyerjétek meg kedvenc csapatotok sálját az azzurritól! Hogy hogyan? Katt ide a folytatásért.

2 komment

Címkék: inter forlan mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr663184351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.27. 20:46:52

OFF: Kjaert visszahívták a németek!

lupetto 2011.08.28. 01:16:00

@Zsozsomessi: ezek a németek nem bírnak magukkal. a végén azért csak megoldódik, összesen egy feltételes mód az eltérés
süti beállítások módosítása