Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nyerd meg kedvenc csapatod sálját az azzurritól!

2011.08.24. 12:26 _azzurri

 Mint azt már korábban írtuk, nagy változások előtt áll az oldal, mindössze néhány nap és felfedjük titkunkat, mely biztosak vagyunk benne mindenki tetszését elnyeri majd. Addig is egy játékra invitálunk titeket. A cél, hogy szeptember 1-éig csoportunk elérje a legalább 700 facebook likeot. Amennyiben ez összejön, hárman e 700 közül kedvenc olasz csapatuk sáljával gazdagodhatnak. A feladat tehát nem más, minthogy csatlakozzatok az azzurrihoz a facebookon is, vagy ha ezen már túl vagytok biztassátok ismerőseiteket is erre, hogy ti nyerhessétek a rátok váró nyeremények egyikét.

Sorsolás szeptember 1-én este, már ha lesz miért megtartsuk. Ha nem, akkor a sálakon örömmel osztozunk szerkesztőségen belül.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr573175733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.24. 14:12:29

Egy lájkkal csatlakoztam, de nekem megvan kedvenc csapatom sálja, meze, gatyája, sapkája, kulcstartója, pénztárcája, törülközője:D

lupetto 2011.08.24. 14:24:56

ez esetben kérdd az ellenségedét és tekerd egy majom nyakába
süti beállítások módosítása