Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pályán a rómaiak, Európa Liga visszavágók

2011.08.25. 17:15 MatteoMessina

A főváros égszínkék fele egy lehengerlő 6-0-ás diadal után utazik idegenbe, míg a farkasok egy igen veszélyes, 1-0-ás vereséggel várják a Slovan Bratislava csapatát. A Lazio, valamint a Roma mérkőzése is 20:45-kor veszi kezdetét.

Rabotnicki-Lazio: Több, mint meglepő lenne, ha a szkopjei csapat héttel többet rúgna olasz ellenfelénél, ezzel kivívva a továbbjutást.  Az eredmény tükrében mindaz pedig kevésbé meglepő, hogy Cissé és Klose sem utazott el a csapattal. Állítólag kisebb sérüléssel bajlódnak a srácok, így a Rocchi-Kozak támadó kettőssel fog kezdeni a Lazio.

AS Roma-Slovan Bratislava: Luis Enrique fiainak igen nagy blama lenne a korai kiesés, így reméljük érvényesíteni tudják a papírformát és megmutatják, hogy az első mérkőzés csak egy kisebb kisiklás volt. Totti, ha minden igaz, kezdeni fog,a  várhatóan közel 50 ezres nézőszám pedig arra utal, hogy a római szurkolók a vereség ellenére is hisznek a csapatban.

Szólj hozzá!

Címkék: roma lazio európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr763179907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása