Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Javier Zanetti: Mercato? Aggodalomra semmi ok

2011.08.19. 18:00 MatteoMessina

A tegnap TIM trófea megnyerése után az Inter veterán csapatkapitánya állt mikrofon elé és fejtette ki a véleményét a tornáról, valamint a jövőről.  „Nem bosszút álltunk a Milanon, Peking miatt, ezek a meccsek csak arra szolgálnak, hogy javítsuk az állóképességünket és ma este a Juventus és a Milan ellen is egy jó Intert láttam.”- kezdte Javier Zanetti.

„Még túl korai lenne messzemenő következtetéseket levonni. Az igazi szezon, vagyis a Serie A még nem kezdődött el, amely úgy néz ki, hogy nagyon kiegyensúlyozott lesz. Az AC Milan ugyanolyan erős, mint tavaly, a Juventus nagyon jónak tűnik és igen lelkesek, valamint számolni kell a Lazioval, a Napolival és a Romával is. Samuel Eto’o esetleges távozása? Ő egy igazi bajnok, de a klub mindig tudja, hogy mit kell tenni, ahhoz hogy versenyképes legyen a csapat. Aggodalomra semmi ok.”- nyugtatta meg az argentin az Inter szurkolóit.

3 komment

Címkék: inter javier zanetti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr293165385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2011.08.19. 19:37:55

Ez a bajnokos szöveg már ismerős valahonnét;)

madbalee 2011.08.19. 20:28:24

@MatteoMessina: Galliani, meg Berlu nyomta ezt a szöveget nálunk éveken át tavalyig.
süti beállítások módosítása