Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter: Marco Branca továbbra is azon a véleményen van, hogy Sneijder marad

2011.08.07. 15:34 MatteoMessina

Bár még a nyár elején szóba került, hogy az Inter két klasszisa, Wesley Sneijder és Samuel Eto’o esetleg a Premier Ligában folytatja, az idő elteltével egyre kevesebbet lehetett hallani a játékosok eligazolásáról. Azonban a City állítólagos 36 milliós ajánlata Sneijderért újra témát szolgáltat a sajtónak. Az Internél, ahogy az ilyen helyzetekben lenni szokott, ismét a technikai igazgató, Marco Branca próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba.

„Sneijder? Az egyik legjobb játékos a világon, így természetes, hogy állandóan terítéken van a neve. Mi azonban még nem dolgoztunk az eladásán. Wesley szíve az Interé és úgy tűnik, hogy ő és Eto’o is maradni akarnak. Mindent összevetve, az Inter nem fogja marasztalni azokat, akik nem akarnak itt maradni és nem akarunk senkit sem eladni, hacsak nem elégedetlen a helyzetével.” – mondta Marco Branca. Ha hinni lehet a technikai igazgató szavainak és Sneijder azon nyilatkozatainak, melyekben elmondta, hogy mennyire boldog az Internél, akkor Sneijder maradni fog. Abban az esetben, ha mégis távozna? Akkor valaki csak vetített a sajtónak, ami persze nem lehetetlen, főleg a mercato idején…

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr283131755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása