Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Udvariasan gálázott a Roma a Vasas-centenáriumon

2011.08.04. 09:30 Unimuck

A Vasas Sport Club 100. születésnapján az AS Roma látogatott Budapestre. A centenáriumi gálamérkőzésen a Farkasok frissen igazolt játékosai, úgy, mint Bojan Krkic, Gabriel Heinze és José Angel is először ölthette magára a Giallorossi mezét. Az újak közül Krkic játszott a legnagyobb kedvvel, az alacsony termetű spanyol támadó az első félidő derekán kis híján góllal debütált új klubjában, ám lövése a kapufán csattant, így 0-0-ás döntetlennel fordulhattak a csapatok.

A szünetben Luis Enrique lecserélte sztárjait, tulajdonképpen a Roma B lépett pályára a második játékrészben. A találkozót mindvégig az olasz klub irányította, ám sziporkázó, nagy iramú játékra nem került sor. Azért a mérkőzés vége felé egy kicsit megrázták magukat a Farkasok, melynek köszönhetően, még ha szerencsés góllal is, de Viviani révén megszerezték a vezető, és egyben a győztes találatot. 

A Vasas végül minimális különbséggel, becsületesen helyt állt a centenáriumi találkozón az AS Roma csapata ellen. A mérkőzés során természetesen a legnagyobb tapsot az olasz klub ikonja, Francesco Totti kapta a publikumtól, akinek szemmel láthatóan jól esett a szurkolók szeretete.

Vasas 0-1 AS Roma

Puskás Stadion - Budapest

8.000 néző

G.: Viviani (69')

Vasas: Ilizi – Polényi, Sütő (Radványi, 80.), Kovács G., Katona (Boukar, 62.) – Kulcsár (Ferkó, 82.), Bakos, Bárányos (Dajics, a szünetben), Arsics (Beliczky, 62.), Jokics (Mileusznics, 65.) – Simic (Honma, 62.)

Roma: Lobont (Curci, a szünetben) – Cicinho (Rosi, a szünetben), Heinze (Brighi, a szünetben), Greco (Pizzarro, a szünetben), José Angel (Taddei, 60.) – Cassetti (Crescenzi, 60.), De Rossi (F. Viviani, a szünetben), Perrotta (Simplício, 60.) – Totti (Verre, 60.) – Krkic (Caprari, 60.), Borriello (Okaka, 60.)

Szólj hozzá!

Címkék: roma vasas roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr143123987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása