Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ma este a Puskásban gálázik a Roma - néhány szó az esti mérkőzés elé

2011.08.03. 09:42 lupetto

 Ma este 20.15-től a Puskásban lép pályára az AS Roma a Vasas Centenáriumi gálameccsén. Mint azt már korábban megtudhattuk, a Giallorossi a rendelkezésre álló legerősebb keretével érkezik hozzánk, mindössze a Copa America utáni pihenőjét töltő Burdisso, a sérüléssel küszködő Juan, az U20-as VB-n érdekelt Lamela és a legfrissebb szerzemény Stekelenburg nem teszi tiszteletét a magyar fővárosban.

Lesz tehát Totti, aki kötelező jelleggel pályára is lép, Bojan Krkic, aki ma este debütál új együttesében, Daniele De Rossi és Marco Borriello, testközelből csodálhatja meg tehát minden romanista legnagyobb kedvenceit.

Felvezetés gyanánt Luis Enrique ejtett néhány szót az esti találkozóról, s a spanyol szakember elárulta, nem igazán érdekli a mérkőzés végeredménye, ellenben sokkal inkább kíváncsi a pályán mutatott játékra és játékosai hozzáállására, így szinte garantálható a gólgazdag 90 perc.

Különösebb titkolózás, barátságos meccs révén, a rómaiak kezdő tizenegyét sem övezi, a Giallorossi várhatóan a következő kezdőcsapattal fut ki a Puskás Ferenc stadion gyepére;

Lobont – Cicinho, Heinze, Cassetti, José Ángel – R. Taddei, De Rossi, Perrotta – Totti – Krkic, Borriello

Aki esetleg nem tudna a helyszínre zarándokolni, annak jó hír, hogy a mérkőzést az M1 is műsorára tűzte.

Az este részletes programját megtaláljátok ide kattintva.

Megragadva az alkalmat, itt és most szeretnénk jó szórakozást kívánni ma estére  minden romanistának és persze ezúton gratulálunk a Vasasnak is centenáriumához!

 

5 komment

Címkék: roma vasas centenárium

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr73122209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.08.03. 09:54:08

Én inkább Rómába megyek meccsre az ősszel, sőt még az is lehet, hogy lesz egy Matteomessinával közös Inter-Roma is a szeptember során. Nem vagyok oda a gálameccsekért, de ezt csak halkan mondom, nehogy bárki is meghallja ;)
Unimuck jelent majd az este történéseiről.
Te kint leszel?

lupetto 2011.08.03. 09:59:29

De persze örülök, hogy itt vannak, félreértés ne essék. Jó kis hype ez a Romanak és az olasz focinak, kár hogy nem jöttek egy nappal korábban, az edzés talán még érdekesebb lett volna. Emlékszem anno az olasz válogatottnál is milyen őrület volt, voltunk vagy 10 ezren az edzésen legalább ;)

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.03. 10:23:46

@lupetto: Igen, én megnézem őket, mondjuk nagy focira nem számítok, de mégis, nem akárkik rohangálnak ma, Budapesten:))

il_ 2011.08.03. 12:15:17

Én kinnt leszek, daje Roma! Krkicre nagyon kiváncsi vagyok és végre pályán Ahgel, Heinze is.
süti beállítások módosítása