Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gyenge Inter védelem, fölényes ManCity győzelem

2011.07.31. 20:23 Unimuck

Miután az Inter kétgólos győzelmet aratott a Celtic ellen, a Nerazzurri mai ellenfele a Manchester City volt a Dublin Kupán. A milánóiak védekezésébe már a skótok ellen is sok hiba csúszott, igaz akkor még megúszták kapott gól nélkül, ám a mai találkozón már nem volt akkora szerencséjük Chivuéknak. A jobban kezdő angolok a félidő végére gólra váltották fölényüket, köszönhetően egy szögletet követő Balotelli fejesgólnak.

A fordulás után hamar kettőre nőtt a City előnye. David Silva zseniális labdájával Dzeko találta magát Julio Cesarral szemben, és a bosnyák csatár nem is hibázta el a lehetőséget. 

Az Inter lassacskán felébredt. Stankovic és Sneijder révén többször is veszélyeztetett, ám vagy Joe Hart védett vagy pár centi hibádzott a szépítő találathoz.

A kimaradt Inter lehetőségre a manchesteri klub újabb góllal válaszolt a hosszabbítás perceiben. A szélen Wright-Phillips bolondította meg Ranocchiat, majd a középre tett labdáját Johnsonnak már csak az üres kapuba kellett passzolni, beállítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

Az Inter végül a 3. helyen végzett a Dublin Kupán.

Inter 0-3 Manchester City

G.: Balotelli 45', Dzeko 46', Johnson 93'

 

Inter: Julio Cesar; Ranocchia, Chivu, Caldirola (Natalino 69); Bianchetti, Stankovic (Mariga 75), Sneijder (Santon 75), Crisetig (Muntari 26), Alvarez (Pazzini 64), Eto'o, Pandev (Castaignos 53)

Manchester City: Hart, Richards, Lescott, Kompany, Kolarov (Rekik 87), Yaya Toure (Suarez 88), De Jong, Milner (Johnson 79), Silva (Barry 79), Balotelli (Wright-Phillips 74); Dzeko

1 komment

Címkék: inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr693115043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

il_ 2011.07.31. 20:39:04

Hát e csúfos volt. Idő kell még, mire a védelem rááll Gasp elképzeléseire. A City viszont abszolút kinőtte magát.
süti beállítások módosítása