Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

El-Shaarawy első élményei a Milannal

2011.07.17. 12:00 Unimuck

Az olasz U21-es válogatott támadó-középpályása, Stephan El-Shaarawy több élvonalbeli klub érdeklődését is felkeltette, miután kölcsönjátékosként remekül teljesített a Serie B-ben szereplő Padovanál. A Genoa tulajdonában lévő labdarúgó játékjogának a felét végül a Milan csapata szerezte meg. Az egyiptomi származású tehetség az első Milanos napjairól beszélt.

"Milanelloban töltött első napjaim nagyon izgalmasan teltek, hiszem megismerhettem nagyszerű bajnokokat és kiváló embereket. Mindenki segítőkész volt és a legnagyobb játékosok adták a legjobb tanácsokat. A célom, hogy sokat tanuljak, fejlődjek és megtaláljam a helyem. Ez rengeteg kemény munkába fog kerülni, de hajlandó vagyok minderre. Én inkább trequartistaként szeretek játszani, de a csatársorban is jól érzem magam, ahol Massimo Allgeri ezidáig is tesztelt." - kezdte nyilatkozatát a tehetség.

El-Shaarawy beceneve "A kis fáraó", köszönhetően az egyiptomi gyökereinek.

"Nagyon kötődöm édesapám hazájához, Egyiptomhoz, de olasznak érzem magam, hiszen itt születtem és Olaszországban is nőttem fel. Mondjuk azt, hogy egy kicsit olasz is és egy kicsit egyiptomi is vagyok."

A mindössze 18 éves támadó reméli, hogy a Milannál Kaká nyomdokaiba tud majd lépni.

"Kaká mindig is a példaképem volt. Sokszor összehasonlítanak vele, ami óriási dolog. Ő egy nagyszerű ember és egy nagyszerű bajnok." - zárta mondandóját El-Shaarawy.

Szólj hozzá!

Címkék: milan el shaarawy

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr613073790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása