Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni: napi pletykák egy-egy mondatban

2011.06.25. 16:27 MatteoMessina

Mivel nem feltétlenül minden hír ér meg önmagában egy külön cikket, ezért a közelmúltban indult rovatunkban a nagyobb írásainkon kívüli történéseket igyekszünk besűríteni egy-egy mondatba. A cél nem más, minthogy naprakészen minden fontos történést nyomon követhessetek nálunk és persze hogy ezáltal is hűek lehessünk szlogenünkhöz; minden, ami olasz foci (és semmi más).

 

-         Mattia Cassani ügynöke elárulta, hogy a Lazio szeretné megszerezni a 27 éves olasz válogatott, palermói jobbhátvédet.

-         Michael Bastos a jelek szerint távolodik a Juventustól, a hírek szerint az új vezetőedző, Conte sem őt preferálja.

-         Jose Mourinho kérésére Florentino Perez újra megpróbálja megszerezni az AS Roma ikonját, Daniele De Rossit.

-         A Genoa szeretné soraiban tudni a Fiorentina francia kapusát, Sebastien Freyt. Fejlemények a jövő héten várhatók.

-         Az újonc Novara szeretné megerősíteni a keretét és komolyan érdeklődnek az olasz válogatott védő, Nicola Legrottaglie iránt.

-         Az Ateltico Madrid az olasz válogatott talán legjobb csatárát, Giuseppe Rossit szeretné leigazolni, abban az esetben, ha távozik Aguero.

-         Az olasz lapok tudni vélik, hogy megvan az Inter első nyári igazolása, a Santos jobbhátvédjének, Jonathannak a személyében. A hírek szerint ezzel biztosra vehető az is, hogy Maicon búcsút int a nerazzurrinak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr73014021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása