Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Criscito szabad préda

2011.06.03. 10:43 lupetto

 Domenico Criscito idén nyáron biztosan elhagyja Genovát, árulta el a Griffone elnöke, Enrico Preziosi a Radio Kiss Kissnek adott interjújában. A hátvéd iránt több élklub is érdeklődik, egyedüli kérdés, hogy a 4-5 komolyabb kérő közül végül ki kerül ki győztesen.

"A játékos nyáron biztosan távozni fog."

"Jó ideje velünk van már, eljött a megfelelő idő, hogy klubot váltson."

"Készen állunk  a tárgyalásra, mindenki tudja hol talál." - kínálta fel tehetségét a Presidente, egyben megemlítve, hogy a Napolival már történtek egyeztetések, de nem túl valószínű, hogy a játékos az Azzurriban folytatná.

A délieken kívül korábban hallani lehetett az Inter, a Milan és a Juve érdeklődéséről, valamint a Zenit télen konkrét ajánlattal is előállt, de a megkeresés akkor nem nyerte el a genovai klub tetszését.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan inter genoa napoli criscito mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462953695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása