Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nem marad csapat nélkül Vincenzo Montella

2011.06.02. 08:50 lupetto

  Szinte biztos, hogy nem marad csapat nélkül Vincenzo Montella, a Romát az utóbbi hónapok során dirigáló "vésztréner". Aeroplanino ugyan pillanatnyilag is a fővárosi klub alkalmazásában áll, de távozása biztosra vehető, miután a Giallorossi klubvezetése hetek óta keresi utódját az együttes kispadjára, az utánpótláscsapatokkal való munka pedig már valószínüleg nem elégítené ki a Serie A légkörébe edzőként is belekóstolt 36 éves szakembert.

A trénert korábban szóba hozták már a frissen visszajutó Siena, illetve a másodosztályba visszacsúszó Sampdoria együttesével is, de most a Chievo is bejelentette érdeklődését Givanno Sartori sportigazgató révén, röviddel azután, hogy a klub eddigi edzője, Pioli hivatalosan is elhagyta a verónai együttest.

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma siena chievo mercato montella

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642950255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása