Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Kapusgondokkal küzdők figyelmébe; Muslera biztosan elhagyja a Laziót

2011.06.02. 17:53 lupetto

 Managere szerint szinte semmi esélye sincs Muslera Rómában maradásának, a kitűnő hálóőr ugyanis nem hosszabbítja meg 2012-ben lejáró szerződését. Indokként megszegett ígéreteket és Lotitoval megromlott viszonyt említ Fonseca, s a klubnak innentől két választása maradt, vagy megvárja amíg a játékos ingyen távozik, vagy sürgősen eladja kapusát az érdeklődő klubok valamelyikének.

"Bármi is történjen, Fernando nem fogja meghosszabbítani szerződését a klubbal. Én már úgy tekintek rá, mintha nem a Lazio játékosa lenne." - nyilatkozta az uruguayi a Radio Mana Mana-nak.

"Tárgyalás alatt állt a hosszabbítás és már alá is kellett volna írnunk, de valaki nem tartotta korábbi ígéretét és ez a valaki biztosan nem én voltam."

"Legalább 20 együttes érdeklődik iránta. Nekünk az sem probléma, ha ki kell várnunk szerződése lejárta miatt a januárt, megegyezünk majd akkor valamelyikkel."

Muslera nem az első, kinek hasonló gondjai támadnak a Biancoceleste presidentéjével. Korábban a klub két legjobbjaként számon tartott Pandev és Ledesma is hónapokat töltött játék nélkül, csak mert a tulajdonossal összerúgták "némi" véleménykülönbségük támadt.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio mercato muslera

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr282952046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása