Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Andriy Shevchenko befejezi pályafutását

2011.05.31. 09:11 Unimuck

A Milan egykori sztárcsatára, Andriy Shevchenko bejelentette, hogy a 2012-es Európa-bajnokság után visszavonul. A soron következő kontinensviadalt Ukrajna Lengyelországgal közösen rendezi, így a gólvágó saját közönsége előtt búcsúzhat el a profi labdarúgástól. 

"Úgy döntöttem, abbahagyom a 2012-es EB után. Ez egy végleges válasz. Gondolatban már mindannyian a tornára készülünk, a legjobbunkat akarjuk nyújtani a szurkolóink előtt. Úgy vélem, Ukrajna le tudja győzni bármelyik végső győzelemre esélyes válogatottat is, ha van egy kis szerencséje." - nyilatkozta a támadó a Repubblica-nak.

Shevchenko a Milan színeiben hét idény alatt 322 mérkőzésen lépett pályára, 175 gólt szerezve. Az ukrán játékossal a Rossoneri egy Scudettót, egy Olasz Kupát és egy Olasz Szuperkupát nyert, továbbá elhódította a Bajnokok Ligája és a Klubvilágbajnokság serlegét is. 2004-ben Shevchenkót választották a világ legjobb labdarúgójának, megkapva ezzel az Aranylabdát. 

Szólj hozzá!

Címkék: milan shevchenko

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002945279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása