Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Fiorentina rámozdult Borriellora

2011.05.13. 15:50 MatteoMessina

Az olasz bajnokság 9. helyén álló Fiorentina szeretné soraiban tudni az AS Roma olasz csatárát, Marco Borriellot. A firenzei klub szeretné megerősíteni keretét a nyár folyamán és úgy gondolják, hogy a 28 éves Borriello hasznos igazolás lenne.

A támadó 2008-ban érkezett az AC Milan csapatához Genovából, de nem tudta megvetni a lábát a kezdőcsapatban, ezért a milánóiak kölcsönadták a fővárosi farkasoknak. Mivel nem sok esély van rá, hogy a Roma leigazolja az idény végén, Borriellonak valószínűleg új csapat után kell néznie, ha rendszeresen játszani szeretne.

A Fiorentina mellett a Genoa is érdeklődik és akár hajlandóak lennének újra szerződtetni a játékost. Borriello ára 10 millió euró körül mozog.

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina mercato borriello

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr312900971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása