Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Palermo - Bari; a szép búcsúban bízhat Rudolf Gergely csapata

2011.05.07. 15:00 Unimuck

A Campionato 36. fordulójának nyitómérkőzésére a Renzo Barbera stadionban kerül sor, ahol a 8. helyezett Palermo a már biztos kieső Barit fogadja. A szicíliai klubot már csak a hazai közönség és a felsőházban maradás motiválhatja, hiszen Delio Rossi együttese 9 pontra van az Európa Ligás indulást biztosító hatodik helyezéstől. Az előző fordulóban a Bari hazai pályán óriási csatában maradt alul a Romával szemben, így a már biztos kiesés mellé azt is elkönyvelheti a déli kiscsapat, hogy az utolsó, 20. helyről búcsúzik a Serie A-től.

A Palermo hazai pályán 17 megvívott találkozójából 10 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget produkált, míg a Bari 17 idegenbeli mérkőzésén mindösszesen csak 9 pontot tudott begyűjteni.

A két csapat decemberi mérkőzésén Masiello és Ilicic találataival 1-1-es döntetlen született.

Hazai oldalról csak Brichetto kénytelen kihagyni a mai találkozót, míg a vendégeknél rengeteg a sérült; Kutozov, Okaka, S. Masiello, Barreto, Castillo, Gillet, Codrea és Alvarez, míg Rudolf és Glik eltiltás miatt nem léphet pályára.

 

PALERMO - BARI

18:00 - Stadio Renzo Barbera

Várható kezdők:

Palermo: (4-3-2-1) Sirigu; Cassani, Munoz, Bovo, Garcia; Bacinovic, Liverani, Kurtic; Ilicic, Kasami; Miccoli

Bari: (4-3-1-2) Padelli; A.Massiello, Rossi, Belmonte, Parisi; Kopunek, Donati, Gazzi; Bentivoglio; Huseklepp, Romero

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382884654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása