Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Natale és Sanchez nélkül utazik az Udinese Nápolyba

2011.04.16. 10:00 Unimuck

Az Udinese hivatalosan is megerősítette, Antonio Di Natale nélkül utazik kerete a Napoli elleni találkozóra. A 33 éves támadó - aki 26 találattal vezeti a góllövőlistát - a múlt heti Roma elleni találkozón bokasérülést szenvedett, így nem léphet pályára a San Paolóban, Alexis Sanchezzel egyetemben.

Di Natale Barcelónába repült, hogy megvizsgálja Ramon Cugat specialista, akinek többek között Samuel Eto'o, Fernando Torres és Filippo Inzaghi is a páciense volt. A spanyol szakember azt javasolta a támadónak, hogy mindenképpen hagyja ki a hétvégi fordulót.

Ez nagy csapás a Bajnokok Ligája indulásért harcoló Udinesének, ugyanis a csapat másik gólvágója, Alexis Sanchez sem lehet ott a Napoli elleni találkozón kiújuló combsérülése miatt. 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb udinese napoli udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr552830272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása