Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mourinho - Az Inter képes kiharcolni a továbbjutást

2011.04.13. 12:13 Unimuck

A Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho úgy véli, egykori csapata képes arra, hogy kiharcolja a továbbjutás Gelsenkirchenben, és ezzel a milánói klub az elődöntőig jusson a Bajnokok Ligájában. Mint ismert, egy héttel ezelőtt a Nerazzurri hazai pályán megsemmisítő vereséget szenvedett a Schalke-tól, így az olasz gárdának idegenben legalább 4 gólt kell rúgnia ahhoz, hogy esélye legyen a továbbjutásra.

"Ha azt mondom, hogy egy csapat karakteres, tele van egyéniséggel, a társak erős baráti szálakkal kötődnek egymáshoz, és nem riadnak vissza a bonyolult helyzetektől, akkor az Interről beszélek." - kezdte nyilatkozatát a portugál mester, majd kitért a ma esti Schalke - Inter összecsapásra.

"Nehéz 4-0-ra nyerni, de mindent meg fognak tenni ezért a játékosok."

"Massimo Moratti és én sok szerencsét kívántunk egymásnak. Nem titok, hogy kötődöm az Interhez és mindig győzelmet szeretnék látni tőlük. Most ők Európa bajnokai, de nincs semmi biztosíték arra, hogy a bajnok mindig nyer."

"Én szorítani fogok értük, de ez még persze nem lesz elég a sikerhez. Rajtuk múlik, nekik kell megoldani ezt a mai feladatot." - zárta mondandóját José Mourinho. 

(football-italia)

1 komment

Címkék: inter mourinho schalke inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr942822656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Presszós Laci 2011.04.13. 23:14:15

Szegény Murci félrebeszél...
süti beállítások módosítása