Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus ajánlatot tett a Hoffenheimnek Andreas Beck-ért

2011.03.23. 18:50 Unimuck

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Beppe Marotta, a Juventus sportigazgatója 5 millió €-s ajánlatot tett a Bundesligában szereplő Hoffenheimnek német válogatott jobbhátvédjéért, Andreas Beck-ért. A 24 éves játékost már régóta kerülgeti a torinói klub vezetése, de ezidáig még nem tett konkrét lépéseket.

Beck bátya és egyben ügynöke a két fél közötti kapcsolatról nyilatkozott: "Tárgyalunk a Juventusszal, de Andreas játéka más klub érdeklődését is felkeltette." 

A német csapattól a játékos nyílt titok, hogy szívesen odébbállna, hogy egy szintet feljebb lépve egy erősebb csapatban szerepelhessen, ezért a 2012 nyarán lejáró szerződését minden bizonnyal nem fogja meghosszabbítani.

A fiatal védő végig járta a német korosztályos utánpótlás-válogatottakat, majd 2009. február 5-én bemutatkozhatott az "A" válogatottban is Norvégia ellen.

2007-ben részese volt a Stuttgart Bundesliga győzelmének, valamint 2009-ben oszlopos tagja volt az Európa-bajnokságot nyerő német U21-es válogatottnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus beck mercato andreas beck juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr602765555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása