Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli kihagyta De Rossit és Balotellit a szlovénok és az ukránok ellen készülő keretből

2011.03.22. 08:50 Unimuck

Kihirdette Cesare Prandelli az olasz válogatott utazó keretét a pénteki, Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőre és a rá négy nap múlva esedékes Ukrajna elleni barátságos mérkőzésre. Ahogy arra a mester már korábban is utalt, a közelmúltban elkövetett durva megmozdulásaikért a Roma vezére, De Rossi, a Manchester City fenegyereke, Balotelli és a Lazio irányítója, Ledesma sem került be a Squadra Azzurrába.

Daniele De Rossi még a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája találkozón könyökölte le Srnát, minek következtében az UEFA 3 meccses eltiltással sújtotta a középpályást.

A Roma tizenhatosa megértően nyilatkozott Prandelli döntésével kapcsolatosan.

"Elfogadom a kizárást az olasz keretből, mert tudom, hogy van egy íratlan etikai kódex és vannak szabályok, amiket tiszteletben kell tartani. Remélem csak az elkövetkezendő két mérkőzésre korlátozódik a nélkülözésem, Prandelli nem tartozik nekem emiatt magyarázattal. Vannak szabályok, amiket nem tartottam be és ezért itthon kell maradnom." - mondta De Rossi.

Mario Balotelli a múlt heti Európa Liga visszavágóján csúnyán rátartott Popovra, a Dinamo Kijev hátvédjére, a bíró azonnal leküldte a pályáról a forrófejű játékost. Tette nem csak Prandellinél verte ki a biztosítékot...

Andrea Pirlónak, Claudio Marchisiónak és Davide Santonnak sérülés miatt nem postázott meghívott Cesare Prandelli, helyükre a mester Sebastian Giovincót, Alessandro Matrit és Thiago Mottát hívta meg a keretbe.

Íme az utazók névsora:

kapus: Buffon (Juventus), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna)

védő: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Gastaldello (Sampdoria), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter), Santon (Cesena)

középpályás: Aquilani (Juventus), Marchisio (Juventus), Mauri (Lazio), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Nocerino (Palermo), Parolo (Cesena)

támadó: Cassano (Milan), Gilardino (Fiorentina), Giovinco (Parma), Matri (Juventus), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal)

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra de rossi balotelli prandelli szlovénia olaszország ukrajna olaszország

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642761263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása