Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ebédidőben a Via del Mare stadionban legelésznek a Zebrák

2011.02.20. 10:45 Unimuck

A vasárnap a déli harangszó után a Serie A 26. fordulója Leccében folytatódik, ahol a Juventus vendégszerepel. A torinóiak zsinórban harmadik győzelmükre készülnek, míg a hazaiaknak égető szükségük lenne a pontszerzésre, miután csak két egységre vannak a kiesőzónától.

A Lecce az előző fordulóban egy kiesési rangadót bukott el a Cataniával szemben, tetézve a bajt, Giacomazzi piros lapot kapott ezen a mérkőzésen, míg Olivéra és Jeda megkapta harmadik sárga lapját is, így Gustavoval egyetemben négyen eltiltás miatt nem léphetnek pályára a Juventus elleni összecsapáson. Továbbá Giuliatti, Ofere és Tomovic sérülés miatt hagyják ki a találkozót. 

Legutóbb a Galliorossi hazai pályán a 22. fordulóban szerzett pontot a Cesena ellen, míg az utolsó győzelméig egészen a 16. fordulóig kell visszatekintenünk. 

A torinóiak eközben levetkőzték az Udinese és a Palermo elleni fiaskót, a Cagliari és az Inter legyőzésével újra rátaláltak a siker ösvényére. Delneri legényeinek hármasával kell gyűjteniük a pontokat, ahhoz, hogy elérjék a kitűzött céljukat, vagyis a 4. pozíciót. Ettől nem is állnak túlságosan messze, jelen pillanatban a Lazio tanyázik ezen a helyen, 4 ponttal megelőzve a Zebrákat. Mivel a Milan, az Inter, a Roma és a Napoli is érdekelt még az európai kupaporondon, ezt a helyzetet a Juventusnak addig kell meglovagolnia, amíg mindez fennáll, így hozva pár pontot a fáradtabb ellenfeleken. 

Delneri eltiltás miatt nem számíthat Sissokóra, míg Rinaudo, De Ceglie, Pepe és Quagliarella a sérültek listáján szerepel.

A múltban a Lecce mindössze háromszor tudta legyőzni a Juventust, legutóbb erre 1999-ben került sor, míg az utolsó döntetlent 2003-ban jegyzik. Ősszel hazai pályán a torinóiak 4-0-ra győzték le De Canio csapatát Aquilani, Melo, Quagliarella és Del Piero góljával.

 

Lecce - Juventus

12:30, Stadio Vai Del Mare - Lecce

Várható kezdők: 

Lecce: (4-1-4-1) Rosati - Donati, Fabiano, Ferrarrio, Brivio - Vives - Munari, Grossmuller, Bertolacci, Piatti - Di Michele

Juventus: (4-4-2) Buffon - Sorensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio - Matri, Toni

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio lecce lecce juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr902674227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása