Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Riise kegyetlen bénázása

2011.02.17. 11:06 lupetto

 John Arne Riise azon kevés labdarúgó közé tartozik, kinek képességeit különösebb vita nélkül ismerik el világszerte, s küzdőszelleme, elszántsága miatt ezidáig bármely csapatban játszott, mindenhol a szurkolók kedvencévé vált.

Pályafutása nem hemszeg hatalmas bakiktól, talán ezidáig egy komoly vétség róható fel számlájára, a 2008-ban szerzett Chelsea elleni öngólja, mely végül a Liverpool BL továbbjutásába került.

Könnyen lehet, hogy ezúttal is hasonló következménye lesz tegnap esti szerencsétlenkedésének, a Shakhtar ellen mérkőzésen ugyanis a norvég nevéhez fűződik az ukránok harmadik gólja, egy ritkán látott bénázást követően.

A játékos egyébként (akit szünetben le is cserélt edzője) azóta bocsánatot kért márt minden élőtől és holttól, s ígéri mindent megtesz majd, hogy a visszavágón javítsa hibáját.

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma riise roma shakhtar

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382667431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása