Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Flamini bocsánatot kért Corlukától

2011.02.16. 09:12 Unimuck

Mathieu Flamini a tegnap esti Milan - Tottenham (0-1) Bajnokok Ligája találkozó második félidejében páros lábbal becsúszva szerelte a vendégek védőjét, Corlukát, akit az eset után le kellett cserélni. A látottak alapján Flamini örülhet, hogy csak sárga lapot kapott a megmozdulásért. 

"Mérkőzés után bementem a Tottenham öltözőjébe, hogy Corluka állapotáról érdeklődjem és bocsánatot kértem tőle." - nyilatkozta a Milan középpályása a Sky Sport-nak.

 

"Szégyen, hogy kikaptunk, hiszen volt egy jó második félidőnk, ami alapján győzelmet érdemeltünk volna. Most Londonban kell nyernünk, képesek vagyunk erre, ahogy azt már számtalan alkalommal be is bizonyítottuk." - eképpen vélekedett a francia játékos.

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája milan bl tottenham flamini milan tottenham flamini corluka

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr852664696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása