Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pirlo újra megsérült, nem játszhat a Tottenham ellen sem

2011.02.12. 09:00 Unimuck

Az AC Milan játékmesterére, Andrea Pirlóra mostanában rájár a rúd, alig, hogy munkába állhatott 3 hetes kényszerpihenőjét követően, ismét lesérült. A milánói csapat tegnapi tréningjén a veterán játékos térde megrándult, minek következtében abba kellett hagynia a munkát.

Első vizsgálatok szerint Pirlónak ki kell hagynia a mai, Parma elleni bajnoki találkozót, de az sem kizárt, hogy a hétközi Tottenhammel vívandó Bajnokok Ligája összecsapásról is hiányozni fog a középpályás. 

A Rossoneri 21-ese legutóbb január 20-án, a Bari elleni kupatalálkozón sérült meg.

Frissítés1: A Skysport értesülései szerint Pirlónak 6 hetet kell kihagynia, így nem léphet pályára a Tottenham elleni összecsapásokon. 

Frissítés2: A Milan főorvosa, Gianluca Melegati hivatalos közleményben megerősítette a hírt, Pirlónak a jobb térdében sérültek a szalagok, a felépülés várhatóan 6 hétig fog tartani. Így végleg eldőlt, a középpályásnak ki kell hagynia a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős küzdelmeit.

Szólj hozzá!

Címkék: milan pirlo andrea pirlo sérülés

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542655372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása