Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Diego - A Juventus nem érett még a BL-re

2011.02.04. 09:50 Unimuck

A Juventus volt, a Wolfsburg jelenlegi játékosa megvédte korábbi csapattársait a gyenge teljesítményük miatt és a vezetőségre hárította a felelőséget, mondván Giuseppe Marotta és Luigi Delneri miatt tart ott jelenleg a Juventus, ahol. Diego szerint a csapat még nem érett meg a Bajnokok Ligája beli szereplésre.

"A problémának semmi köze a játékosokhoz, sokkal inkább azok a felelősök, akik a csapat körül dolgoznak." - nyilatkozta a játékos a Sportal-nak.

"Láttam a Palermo elleni összecsapást, a játékosok messze nem a legjobb tudásukat nyújtották."

"Sok jó játékos van a keretben, de jobb vezetőségre van szükségük. Akárki is hozza a döntéseket , nem tud túl sokat erről a játékról."

"Ez a Juventus nem érdemli meg, hogy bekerüljön a Bajnokok Ligájába. Remélem képesek lesznek összekapni magukat, de ez nem lesz könnyű." - zárta nyilatkozatát a brazil.

Fotó: abril.com

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a olasz foci diego olasz labdarúgás calcio diego juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr912637649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása