Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Szerdai játéknap: minden a Lazio és a Milan kedve szerint alakult

2011.02.03. 08:52 lupetto

 Pörgős és kifejezetten jó mérkőzést vívott egymással a Palermo és a Juventus és bár 20 perc alatt kétgólos hátrányba kerültek a Zebrák korántsem volt lefutott a találkozó egyetlen percig sem. A hazaiak jobban használták ki nagyjából azonos számú helyzetüket, a vendégek próbálkozásait nem kísérte elég szerencse, valamint a játékvezető sem díjazta büntetőterületen belüli sérelmeiket.

Nem játszott igazán jól a Roma, de ez is elég lehetett volna a győzelemhez Vass Ádámék ellen (aki szűk 10 percet töltött a pályán), ha Riise hatalmas hibát vétve nem marad le Éderről a 69.percben. Hiába lőtt előtte két kapufát is a giallorossi (Totti, Vucinic), hiába szántották fel a pályát az utolsó 20 percben minden szunnyadó erejükkel a hazaiak, a vendégek a hajrára falat húztak kapujuk elé, lehetetlen volt mégegyszer bevenni kapujukat.

Fél percen múlott a Samp következő pár éve, s mivel az az ismertek szerint alakult, így alaposan meg is borult a genovai együttes. Pazzini és Cassano elengedésével pillanatok alatt véget értek a régi szép idők, a nagy célok helyett jöhet a nyugodt állóvíz, s ebbe tulajdonképpen simán belefér egy Cagliari elleni hazai baki is. Nem mintha a hazaiak vereséget érdemeltek volna, hiszen jóval több helyzetük volt ellenfelüknél (bár szinte csak rögzített helyzetből alakították ki ezeket), s a vendégek megúsztak egy teljesen egyértemű kiállítást is, Nainggolan gólja viszont gyönyörű szólója után annyira parádésra sikeredett, hogy bárhol, bármikor kiérdemel együttesének egy megérdemelt jelzőt annak győzelme mellé. Mindkét magyar a kispadon kezdett, Koman a 84.percben lépett pályára.

A Genoa hiába támadott többet, elhasalt a Fiorentina ellen, akikre nagyon ráfér minden győzelem, a Lecce pedig megkezdte hősies küzdelmét a bentmaradásért, ilyen eredmények mellett ez nem is jelenthet majd különösebb gondot.

Az Udinese - Parma találkozón a két együttes négy meccsnyi ziccert szórakozott el, Meggiorini luftja a kaputól 5 méterre pedig örök életre felejthetetlen marad.

Roma–Brescia 1–1 (Borriello 58., ill. Éder 69.)

Sampdoria–Cagliari 0–1 (Nainggolan 37.)

Cesena–Catania 1–1 (Luis Jiménez 31., ill. Maxi López 8.)

Fiorentina–Genoa 1–0 (Santana 40.)

Palermo–Juventus 2–1 (Miccoli 7., Migliaccio 20., ill. Marchisio 42.)

Parma–Lecce 0–1 (Chevantón 92.)

Udinese–Bologna 1–1 (Domizzi 77., ill. Di Vaio 64.)

Chievo–Napoli 2–0 (Moscardelli 20., Sardo 50.)

 

kép: gazzetta.it

Szólj hozzá!

Címkék: juventus roma serie a sampdoria fiorentina genoa cagliari udinese palermo napoli 23.forduló parma bologna chievo lecce brescia palermo juventus 2 1 roma brescia 1 1 palermo juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462635116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása