Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan - Lazio rangadóval indul a Serie A 23. fordulója

2011.02.01. 19:30 Unimuck

Ma este Milánóban indul útjára a labda, itt kérem rangadó készülődik. A listavezető Rossoneri fogadja hazai pályán a harmadik helyezett Biancocelestit. Többek között arról is dönthet ez az összecsapás, hogy marad-e esélye a Lazionak utolérni a Milant, vagy a vörös-feketék egyeduralomra törnek.

Az előző fordulóban emberhátrány ide vagy oda, a Milan magabiztosan nyert Cataniában 2-0-ra. Az új szerzemények bajnoki találkozón is bemutatkozhattak, a debütálás legfényesebbre a szelíd van Bommelnek sikerült, aki rögtön az első Serie A-s mérkőzésén idő előtt mehetett zuhanyozni második sárga lapja után. 

A Lazio is győzelemmel hangolt a derbyre, a Sasok hazai pályán győzték le a bukdácsoló Fiorentinát a mostanság bomba formában futballozó Kozak duplájával. Hernanes formahanyatlását úgy tűnik kiheveri a fővárosi klub és újra hármasával kezdi gyűjteni a pontokat, de ma este nem lesz könnyű dolga.

Ugyan a hazaiaknál rengeteg a sérült, főként a középpályáról dőltek ki harcosok, mégis bombaerős kezdővel küldheti pályára a csapatát Allegri. A hiányzók listáján Ambrosini, Gattuso, Seedorf, Boateng, Inzaghi, Zambrotta, Amelia és Abate, míg a túloldalon Del Nero, Meghni, Garrido, Rocchi, Diakité és Floccari lábadozik.

Eltiltás miatt egy-egy játékos nem léphet pályára mindkét csapatból, név szerint van Bommel és Zarate.

Allegri kényszerből várhatóan Thiago Silvát játszatja majd a középpálya közepén, míg a brazil védő helyén Bonera juthat szóhoz a hazai védelem tengelyében. 

A két gárda utóbbi mérkőzésein slágereredménynek számít az 1-1 és most is döntetlen szagúnak ígérkezik a találkozó, bár, ha a hazaiaknál a Robinho-Ibra-Pato hármas beindul, sok jóval nem számolhat a Lazio védelme. 

MILAN - LAZIO

20:45, Stadio San Siro - Milano

Várható kezdő:

Milan: (4-3-1-2) Abbiati - Oddo, Bonera, Yepes, Antonini - Flamini, T.Silva, Emanuelson - Robinho - Pato, Ibrahimovic

Lazio: (4-3-1-2) Muslera - Lishtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Ledesma, Gonzalez - Hernanes - Kozak, Sculli

Szólj hozzá!

Címkék: milan serie a lazio olasz foci olasz labdarúgás calcio milan lazio serie a 23 forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr852631610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása