Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ibrahimovic nem csalódott a döntetlen miatt

2011.01.10. 09:19 lupetto

 A szezon meccseként emlegeti Olaszország a Milan tegnap délutáni 4-4-es döntelenjét, melynek lefújása után többek között Zlatan Ibrahimovic is összegezte az eseményeket.

"Nehéz eldönteni, hogy most egy pontot nyertünk, vagy kettőt vesztettünk-e."

"Mindenesetre négyszer is bevették hazai pályán a kapunkat, ami nem igazán örömteli. Ennek ellenére 13 perccel a vége előtt még 1-3-ra álltunk, szóval van miért örülni az egy pontnak is."

Majd további kesergés helyett inkább kiemelte a csapat eddigi érdemeit;

"Továbbra is az első helyen állunk és sikerült 6 pontra növelnünk előnyünket ezen a délután (ami a Napoli győzelme után már csak 4). Tovább kell dolgoznunk és a jövőben meg tenni mindent, hogy elkerüljük az ehhez hasonló hibákat."- zárta mondandóját a svéd, aki a tegnapi mérkőzésen is ismét csapata egyik legjobbja volt, s nem mellékesen a rossoneri utolsó, pontot érő találata is nevéhez fűződik.

Szólj hozzá!

Címkék: milan ibrahimovic milan udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr392573425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása