Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri: Cassano még messze igazi önmagától

2011.01.07. 09:05 lupetto

 "Nincs túl jó kondícióban, de ez jelen helyzetben teljesen természetes. Két hónapot hagyott ki és mindössze csak egy hete tréningezik velünk, de a legfontosabb hogy mostmár nálunk folyamatos a felkészítése." - nyilatkozta a tréner a Sky Sports kamerái előtt, majd a mérkőzésre is kitért néhány mondatban.

"Ez egy nagyszerű eredmény, különösképpen az után, hogy láthattuk mennyire meg kellett szenvedjünk a sikerért. A gólt ráadásul egy fiatal játékos szerezte az utánpótlás csapatból felkerülve, ami igazán örömteli a klub számára."

"A győzelem pedig jó szájízt ad természetesen, egyrészt örömteli az eredmény miatt, másrészt pedig azért, mert sikerült egy szép sikerrel kezdeni az évet, ami azt hiszem egy kissé jobb, mint ahogy a tavalyit befejeztük."

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo milan cagliari milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr892566786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása