Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ciro Ferrara: Ez a Juventus olyan, mint az enyém volt

2010.12.15. 09:25 Unimuck

Az ex-Juve edző, Ciro Ferrara nyilatkozott volt csapatáról. Az olasz U21-es válogatott trénere nem lát nagy különbséget az ő általa irányított csapat és a mostani Juve között.

 

"A Juventus szezonkezdete nem volt rossz, és még mindig versenyben van. Végül is a számok azt mondják, nekünk is annyi pontunk volt ezen periódusban, mint a mostani csapatnak, talán nem fordultak rosszra a dolgok." - nyilatkozta Ferrara.

A 43 éves tréner szerint a Scudettóért folyó verseny még nyílt, hiszen a mostani éllovas Milant be lehet fogni, ha bakiznak.

"A Milan előnye ledolgozható néhány mérkőzés alatt. Véleményem szerint a Juve, a Napoli és a Lazio végig harcban lesz a bajnoki címért." - vélekedett a torinóiak volt mestere.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a calcio scudetto ciro ferrera

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382516961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása