Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cassano: Milan, Inter vagy Fiorentina

2010.12.14. 10:20 lupetto

 Legjobb esetben már ma, de a legrosszabb forgatókönyv szerint is csütörtökig ítélet születik Antonio Cassano ügyében. A támadó Sampdoriánál töltött időszaka lezárulni látszik, s ezzel párhuzamosan pályafutása egy új állomáshoz érkezik. Cassanónak néhány napon belül döntenie kell hol folytatná tovább, a kérők száma egyre csak nő, de ha a hírek mögé nézünk, tulajdonképpen  három reális alternatíva körvanalzódott ki. E három klub a Milan, az Inter és a Fiorentina.

E trióból a Milan tekinthető új szereplőnek, a rossoneri ezidáig nem mutatta különösebb jelét érdeklődésének, ám Filippo Inzaghi sérülése és Ronaldinho várható távozása megnyithatja az utat Cassano felé. Bár természetesen az is előfordulhat, hogy Galliani csak városi riválisa életét szeretné némiképp megnehezíteni, s feljebb tornázni a játékos fizetését.

Az Inter mindenképpen erősítésre szorul, mint ahogy a Fiorentina is és a milánóiak régóta nem csinálnak titkot Cassano iránti elkötelezettségükből. Hetekkel ezelőtt az olasz sajtón egyszer már végigsöpört, miszerint Antonio egészen biztosan a nerazzurriban folytatja, nemsoká kiderül mennyire voltak pontosak az újságok információi. Mindenesetre lenne hely Fantantoniónak Benitez kezdő tizenegyében.

Két riválisa mellett talán kicsit eltörpül, mégis reális alternatíva a Fiorentina csapata is. Amennyiben ugyanis Cassano egy a Samphoz hasonló klubban képzelné el magát továbbra is, ha ő szeretne egyértelműen új együttese motorja, húzóereje, legfontosabb játékosa lenni, úgy a firenzei klub kitűnő választás lehetne. Ráadásul a violákat már csak sportigazgatójuk Corvino miatt sem érdemes leírni, a szakember talán túlzásnélkül kimondható, a legzseniálisabb Olaszországban szakmájában.

Folyt.köv hamarosan.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb milan inter fiorentina cassano mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr952514848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása