Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

16.forduló vasárnap délután: Nem termett babér a vendégegyütteseknek

2010.12.12. 17:40 lupetto

 Büntetőt rontott ugyan a giallorossi csapatkapitánya, mégis győzni tudott a Roma, Juan 31.percben szerzett találatának köszönhetően. A farkasok tulajdonképpen végigtámadták a mérkőzést az idei szezont bűn rossz játékkal végigszenvedő déliek ellen, de a befejezésnél rendre hiba csúszott Tottiék játékába. Cassetti kapufáig, Borriello számos elpuskázott lehetőségig jutott, s a végén kis híján ismét jött az utóbbi hetek római forgatókönyve, de a farkasok szerencséjére a Bari nem élt védelmük megingásaival.

Nené mesterhármasával túllendülhet rossz szériáján a Cagliari, a vendég Cataniának esélye sem volt a pontszerzésre. Vass Ádám a kezdőcsapatban, Koman Vladimir a kispadon kezdett a Sampdoria bresciai kirándulásán, melyen Nicolas Cordova távoli lövése döntött a három pont sorsáról. Voli az 55.percben váltotta Stefano Gubertit, míg Vass Ádám a 74.percig szerepelt győztes csapata színeiben.

A Leccének úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér, Ignacio Piatti a legjobbkor talált rá góllövő cipőjére. Ezzel a leccesék egy pozíciót javítva helyezésükön 18.helyre léptek fel a tabellán.

  Roma 1 - 0 Bari
 
2010 december 12., 15.00
Stadio Olimpico, Roma — Roma
Játékvezető:‬ Romeo
Gólszerzők: Juan 31.

 

 

 Brescia - Sampdoria 1-0 (Cordova 14.)

Cagliari - Catania 3-0 (Nené 11., 28., 71.)

Lecce - Chievo 3-2 (Ofere 16., Piatti 46., 70., illetve Bogliacino 55., Mandelli 94.)

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb roma serie a 16.forduló roma bari 1 0 lecce chievo 3 2 brescia sampdoria 1 0 cagliari catania 3 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr972511276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása