Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

9 évet kapott Gabriele Sandri gyilkosa

2010.12.02. 14:43 lupetto

Kilenc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság Gabriele Sandri gyilkosát, Luigi Spaccarotellát, áll a mai olasz újságok címlapján. Első fokon a korábbi rendőrre még jóval enyhébb, 6 éves büntetést szabtak, de a családot képviselő ügyvéd súlyosbítást kérve fellebezett, s ez végül eredményre vezetett.

Az ügy lezárultával nem is fűznénk már mi sem túl sokat mindehhez, inkább csak elmondjuk utoljára mégegyszer;

Nyugodj Békében Gabriele!

1 komment

Címkék: rip lazio gabriele sandri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522488530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.02. 14:47:21

Örülök, hogy ez másoknak is van olyan fontos hír, hogy kikerüljön ide. Nyilván a család szemszögéből látva ez is kevés, de a jognak pont hogy objektívnak kell lennie. Szerintem ez egy meglehetősen aránytalan ítélet, annak függvényében, hogy mi is történt. Mert adva van egy szerencsétlen autópálya rendőr, aki alig 6 hónappal azután, hogy Cataniában agyonvertek egy rendőrt, rossz időben és rossz helyen, nagyon rosszul döntve elsüti a fegyverét. Ennél vétlenebb és gondatlanabb tragédiaokozást nem tudok elképzelni.

Rettentő sok ez a 9 év. Spaccarotella és Fiorillo esete rémisztően hasonló. Boszorkányüldözés lett a végén mind a kettőből.
süti beállítások módosítása