Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Keserű, de igaz! Sima Spurs siker az Inter ellen

2010.11.03. 07:58 Unimuck

Két héttel ezelőtt szenzációs első félidőt produkálva az Inter, hazai pályán 4-3-ra legyőzte a londoni csapatot. E mérkőzés "visszavágóját" rendezték tegnap este az A csoportban, a találkozót Kassai Viktor és társai vezették.

Az első igazi lehetőség Eto'o nevéhez fűződik, ám távoli lövése célt tévesztett. Ezt követően a 18.percben megszerezték a hazaiak a vezetést Van der Vaart révén, aki Modrictól kapott egy remek ütemű passzt. Az első játékrészben még Sneijder ijesztett rá a hazai publikumra egy szabadrúgást követően, de Cudicini állta a sarat. 

A második félidő vehemensebb londoni rohamokkal indult, ennek meg is lett az eredménye a 60.percben. Az egész mérkőzésen - ismét - remek teljesítményt nyújtó Bale szélről belőtt labdáját Crouch pofozta a kapuba. Ehhez a találathoz szükség volt Castellazzi és Samuel szerencsétlenkedéséhez is.

Az Inter kicsit magához tért és el kezdett támadni. Előbb Militó, majd Eto'o előtt adódott lehetőség, utóbbi élt is vele. A 80.percben a camerooni csatár szépségdíjas találattal visszahozta a reményeket az olaszoknak.

De, hogy ne legyen sikerélménye az Internek, arról ismét Bale gondoskodott. Bal oldalon elhúzva az érkező Pavljucsenko elé tálalt, akinek nem volt nehéz dolga. 3-1 a vége, mondhatni sima Tottenham siker született, nem BL címvédőhöz méltó játékkal előrukkoló Inter ellen.

Ezzel a Tottenham átvette a vezetést az A csoportban jobb gólkülönbségének köszönhetően. Két hét múlva lehet javítani a Nerazzurriknak.

 

Tottenham 3-1 Inter

G.: V.der Vaart (18'), Crouch (61'), Pavljucsenko (89') ill. Eto'o (80')

 

Tottenham: (4-5-1) Cudicini - Hutton, Gallas, Kabul, Assuo-Ekotto - Lennon (Palacios 85'), Haddlestone, Van der Vaart (Jenas 45'), Modric, Bale - Crouch (Pavljucsenko 76')

Inter: (4-5-1) Castellazzi - Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu - Biabiany (Coutinho 64'), Muntari (Nwankwo 53'), Sneijder, Zanetti, Pandev (D. Milito 71') - Eto'o

Szólj hozzá!

Címkék: bl inter tottenham a csoport bajnokok ligaja

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr612418762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása