Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Biancocelesti hírmorzsák

2010.10.03. 08:30 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Felkészülvén a délutáni meccsre, hanguljunk néhány hírrel, hogy megalapozzuk a jó hangulatot a tabella vezetésének átvételére:

Meghni szinte már csak papíron a csapat része, az egykor kis Zidane néven is ismert örök tehetség egyfolytában sérült, amikor pedig nem, akkor csak egy sérüléshullám tudja őt a csapatba állítani. A Bordeaux még így is vinné télen, ám a 6 millió eurót sokallják érte. A félbetört pályafutást jól mutatja, hogy ha nem Franciaország, akkor Katar lesz a cél. Pedig ilyeneket is tudott a jó Mourad:

 

 

 

Funes Mori a legújabb tehetséges kiszemelt Rómában. A River Plate játékosa, csatár, 19 éves, magas, de jól cselező, U20-as válogatott, sokan az új Militót látják benne, amit én most leírok, bármennyire is feleslegesnek tartom az ilyen szólamokat.

Perpetuini kölcsönbe mehet a téltől, ezzel szemben az AZ csapatától érkezhet Rasmus Elm. A középpályás a svéd U17-es csapat kapitánya volt, majd az U20-as csapat érintésével lett nagy válogatott, ahol 12 fellépésnél és 1 gólnál tart.

Lichtsteinert nagyon szeretné megszerezni a német galaktikusokká váló Schalke. 10 milliót sem sajnálnának érte. A Real is - mint mindig - képben van, de ők ennyit nem adnának.

Macheda kölcsönszerződéséről állítólag megállapodott a Manchester United és a Lazio, így januártól fél évre visszatér!

Végül a talán legfontosabb hír: mikor Lotito átvette a klubot, fél milliárd eurós adósságállománnyal bírt. Ez mára 140 millióra apadt és a csökkenő tendencia továbbra is kitart. Nem egy gigaklubot előz e tekintetben a csapat, ha a csökkenés üteme marad, akkor 2-3 éven belül bevallottan nagy célokért küzdhet a csapat.

1 komment

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr772340522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.10.03. 12:36:48

Macheda nagy fogás, remélem Rómában is ragad a kölcsönszerződés után. Meghniért nagy kár, de ahány játékosról hallottuk már, h ő a következő Zidane.. :)
süti beállítások módosítása