Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Valami már pislákol

2010.09.26. 15:10 mrscottpilgrim

Bár a meccs egy kiszenvedett döntetlennel ért véget, a meccs embere pedig az ellenfél szemét is kivédõ Frey lett, ami sokmindent elmond a mezõnyjátékról, ennyire azért nem vészes ez, sõt, több pozitívummal szolgált, mint negatívummal. Rudolf Gergely szereplését az ellenfélnél is örömmel konstatálhattuk. Megtette a Viola az elsõ lépést kifele a gödörbõl. A hajtás után átvesszük, miért nem szabad leírni Sinisa Mihajlovicot, milyen is volt a meccs, illetve mit várunk a mai meccstõl, mik az esélyek.

A forduló elõtt panaszkodtam több dologra is, azoknak nagyrésze megoldódott. Említettem többek közt az egyszem támadó és a támadóközéppálya közti hiányzó kapcsolatot, vagy azt, hogy Gilardino egyedül sétál az ellenfél kapuja elõtt akár 90. percet is úgy, hogy a jelenlétét észrevennénk a pályán, mivel nem igazán kap jó passzokat, a támadások statikussága, lassúsága miatt. Az ellenfél simán beáll a tizenhatosra, a próbálkozások meg visszapattannak a falról mondhatni, a beívelések pedig hasztalanok, hisz Gilardinot teljesen elnyomják. A kérdés az volt, mit lehet ezzel a kerettel kezdeni. Már a legtöbben vizionálták is Mihajlovic menesztését, de a szerb szakembert nem volt szabad leírni, mert húzott egy váratlant. A 4-2-3-1-bõl 4-3-3 lett, így a minõséget mennyiséggel pótolta. A Montolivo - Donadel - Zanetti hármassal a középpályás védekezést is stabilizálta, elõl pedig feltolt két embert Gila mellé, akik a támadások hatékonyságát növelték. Vargas és Cerci voltak ezek, Vargas egész jó volt, Cercire sem igazán lehetett panasz (bár ha AZT nem kapufára lövi...), de nem igazán volt veszélyes a kapura. Késõbb jött helyette Marchionni, de hozta az idén már megszokott gyenge formáját, helyette talán Ljajicot lett volna érdemes beküldeni. Gilardino betalált, Montolivotól pedig újra láttunk jó megmozdulásokat, szóval valami azért alakul. Frey pedig bizonyította, hogy a Serie A egyik legjobb kapusa továbbra is.

A mai, Parma elleni meccs nem lesz könnyü, de az ellenfélnél olyan hiányzók lesznek majd, mint Giovinco, Galloppa, vagy az Azzurri utánpotlásának egyik legjobbja, Paloschi. Remélhetõleg most nem Cerci fog kezdeni, hanem Mihajlovic be meri rakni a kezdõbe Ljajicot. D'Agostino sajnos továbbra is sérült, szerencsére Pasqual is, akinek az elõzõ meccsen a kapott gól volt köszõnhetõ, helyette Felipe fog kezdeni valószínüleg. A Koldrup-Gamberini párosnak nagyon kell majd figyelnie Crespora, mert tud még meglepetést okozni, remélhetõleg meglesz a 3 pont. Ez a Parma még nincs igazán formában, legjobbjaiból sokan hiányoznak, ráadásul pont itt az ideje már az elsõ gyõzelemnek, bár az elõzõ meccsén fantasztikusan védõ Mirante kapuját igen nehéz lesz bevenni. Rövidesen meglátjuk, mire lesznek képesek a lilák, ha egy picivel többet mutatnak, mint a Genoa ellen, már megvan a meccs. Forza Viola!

11 komment

Címkék: fiorentina

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr552324452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.26. 15:25:58

a nagy faszt, ez megint 4-2-3-1: Frey - De Silvestri, Gamberini, Natali, Felipe - Donadel, Montolivo - Vargas, Ljajic, Cerci - Gilardino, kivancsi leszek

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.26. 15:31:21

Viszonylag eseménytelen a meccs Firenzében is? Közben kiegyenlített a Brescia is.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.26. 15:33:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: viszonylag, de az az erdekes, most egesz jol jatszik a Fiorentina, Donadel nagyon jo szuromunkat vegez, Vargas veszelyes (foleg ha messzirol lovi), Ljajic ritka jo passzokat osztogat ki, es meg Cercinek is akad egy-ket erdekesebb megmozdulasa, Gilardinonak volt mar nagyon nagy helyzete, siman jobbak, mint a Parma

lupetto 2010.09.26. 15:49:26

Ljajic egész jó. Az elején rengeteg helyzet maradt ki, negyed óra alatt simán lehetett volna 3-0 is. azóta viszont..

lupetto 2010.09.26. 16:23:39

és Ljajic!
Gila azért nagy rutinróka

lupetto 2010.09.26. 16:24:17

@madcows: abszolút :) de a rutin meg az évek

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.26. 16:30:00

jon Gulan, nagy tehetseg, es nagyon fiatal :) (21 asszem)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.26. 16:39:51

Ez már megvan. Hogy máshogy, mint egy laziale góljával. :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.26. 16:40:17

De Silvestri-t az olasz valogatott kezdojebe :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.26. 16:54:57

kozben a Palermo egyenlitett a Lecce ellen: heeee Maccarone, ai!
süti beállítások módosítása