Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A jövő stadionja Triesztben

2010.09.06. 14:35 lupetto

Lássuk be a modern kor labdarúgása már réges-régen eladta lelkét, a játékosok némi pénzért az anyjukat is, nemhogy hűség és nevelő egyesület, a klubok a siker érdekében szembe mentek tradícióikkal, a szövetségek pedig már hosszú-hosszú évek óta szinte csak és kizárólag a profitmaximalizálás érdekében hozzák döntéseiket. Lásd Ibrahimovicsok és CéRonáldók, légiósokkal telepumpált együttesek, a közvetítések miatt 4 naposra nyújtott fordulók.

Modoros bár, de igaz sajnos.

Újabb mérföldkő lehet mindebben a Triestina elnökének egyébként zseniális ötlete; minek a lelátó egy jelentős részének megnyitása, amikor csak a probléma van vele. Hőbörgő, eredményt számon kérő szurkolók, magas takarítási költség, esetleg még idényenként néhány balhé is a kérdéses szektorokból. Jóval egyszerűbb, ha a székekre hatalmas műanyag drapériákat fektetünk, melyek tökéletesen megkomponálva a tv-n át pont azt az érzetet keltik, mintha a stadion érintett része szurkolókkal lenne tele.

És Stefano Fantinel,a klub elnöke elégedett is az eredménnyel; "minden játékos sok néző előtt szeretne játszani és ez végre megvalósulhat a Triestinánál is. Miénk az ország egyik legszebb stadionja, mégis csak néhány ezer törzsszurkolónk van, ami elveszik egy 30 ezres arénában."

Arra már gondolni sem merünk, mi lenne, ha tenni akarását a csapat megerősítése érdekében kamatoztatná, az együttes 51 éve szerepelt utoljára az olasz első osztályban.

 

 

2 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr262275137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.09.06. 16:58:59

Ez sem teljesen új a nap alatt. Stadion átalakításkor már máshol is megtöltötték így az épp átépítés alatt álló szektorokat.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.06. 20:53:02

Nagyon megérdemelné a Triestina a szebb napokat, részemről nagyon drukkolok nekik, a Lazio is igyekszik tehetséges fiatalok kölcsönadásával segíteni a fejlődésüket, sikereiket.
süti beállítások módosítása