Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Öt indok, amiért Ibrahimovicsnak a Milánba kell szerződnie

2010.08.24. 12:38 lupetto

 Holnap végső epizódjához érkezhet az idei nyár leghosszabbra nyúlt szappanoperája, miután Adriano Galliani Barcelónában ül tárgyalóasztalhoz a katalán klub vezetőivel a svéd csatár átigazolása ügyében. A legfrisebb hírek szerint a Barca hajlana az üzletre, így mindössze az exinterista döntésén múlik, átteszi-e székhelyét Milánó szebbik felébe.

Mi mindenesetre igyekszünk megkönnyíteni a játékos döntését, íme 5 ok, ami miatt mindenképpen megéri a Barcelónát villámléptekben hátrahagyva vörös-feketébe öltözni;
 
1. Nemzetközi sikerek
 
Miért is akarna egy nyíltan a nemzetközi sikerekről álmodó csatár Barcelónában senyvedni, amikor 2,5-szer nagyobb esélye van rá Milánóban, hogy a csapatképen mosolyoghat a következő BL trófea átadásakor? Ráadásul, ha a BL-t már unná, még kedvére válogathat további minden más kupa közül is, a katalánok épp, hogy említésre méltó 13 sikere messze eltörpül a taljánok 17 diadala mellett.
 
2. Aranylabda
 
Ha már meg van a BL, természetesen a következő állomás nem lehet más, mint az aranylabda átvétele. Azt persze mondanunk sem kell, hogy a Milan (holtversenyben) a legtöbb aranylabdást adó klub Európában, kitaposott út vezet itt is az elismerés felé.
 
3. Átlagéletkor
 
Nem mai gyerek már Ibrahimovics így teljesen jogos igénye lehet, hogy nem akar tejfölös szájú Pedrókkal és Krkicsekkel (milyen név már ez?) egy homokozóban játszogatni. Itt bizony tapasztalat van, rutin és életbölcsesség, nincs olyan helyzet például, amiben ne fordulhatna egy jó tanácsért a már minden lesvonalat megjárt Filippo Inzaghihoz.

4. Bajnokság
 
Végtelenül unalmas lehet Spanyolországban egy egész idény során két mérkőzésre készülni, ami majd eldönti a bajnoki cím sorsát. Olaszországban (pláne a Milánnál) minden forduló egy kihívás, sosem lehet tudni melyik kiscsapat elleni derby dönti majd el év végén a Scudetto sorsát.
 
5. Az olasz férfiak
 
Lássuk be nem Ibrahimovic szintje Gerard Piqué. Hogy mégis ennyire lejjebb kellett adja a svéd, abban nagy szerepe van, hogy olyan csapattársakkal volt körülvéve, mint például Puyol vagy olyan férfias daliák ostromolhatták, mint például az egy hetven magas Xavi vagy Iniesta. Ezzel szemben Milánóban az öltözőben várja majd Nesta, Ambrosini vagy éppen az ördögien tüzes Gattuso, nem lehet kérdés hová húz majd a svéd csődör szíve.
 
 
Ennyi indok úgy hisszük bőven elég is a holnapi döntéshez, várunk vissza a Serie A-ba Zlatan.

 

1 komment

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr962243617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boszmeseg 2010.08.24. 17:39:02

az ördögien tüzes Gattuso:DDDD wehh, szép pár lehetnének :)
süti beállítások módosítása