Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lippi a Milant és a Napolit tartja a szezon favoritjainak

2011.09.02. 15:45 Unimuck

Az olasz bajnokság új idénye az eredeti tervek szerint augusztus utolsó hétvégéjén rajtolt volna, ám az ismert játékossztrájk miatt nem indult útjára a labda. A labdarúgók szakszervezete (AIC) és a liga jelenlegi álláspontja szerint azonban hamarosan megszületik a megállapodás és a válogatott mérkőzések miatti szünetet követően végre elindulhatnak a Serie A 2011/2012-es szezonjának küzdelmei. Ezen apropóból a világbajnok mestert, Marcello Lippit faggatták, mit vár a Campionato következő idényétől.

"Versenyképes lesz a Serie A és egy izgalmas szezon áll előttünk. A Milannak és a Napolinak nagy előnye származhat abból, hogy meg tudták tartani trénereiket. Ugyanakkor nem szabad alábecsülni egy olyan csapatot sem, mint az Inter, de ugyanez a helyzet a Juventusszal is. A torinóiak komoly változásokon mentek keresztül,  az együttes eredményein pedig hamarosan meg fog mutatkozni Conte munkája. A Roma is radikális változásokon esett át, meglátjuk majd hogyan birkózik meg mindezzel." - nyilatkozta a válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr523197882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása