Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ziegler mellőzése ellenére is marad a Juvénál

2011.08.31. 18:34 Unimuck

Ahogyan azt már pár napja már hírül adtuk, a Juventus friss szerzeménye, Reto Ziegler nem szerepel Antonio Conte elképzelései között, így felvetődött az is, hogy a svájci védő tétmeccs nélkül azonnal távozik is a torinói klubtól. Ziegler leglelkesebb kérője a BL-ben induló török Trabzonspor volt, ám végül a 25 éves labdarúgó a maradás mellett döntött és ki szeretné vívni edzője bizalmát.

"Gigi Delneri volt még az edző, amikor aláírtam a Juventushoz. Ő és Beppe Marotta ismert már a Sampból és engem akart a Juve. Amikor Conte megérkezett a klubhoz beszéltem vele, ekkor közölte, hogy nem számít rám, ugyanis mások az elképzelései."

"Ekkor került képbe a Trabzonspor. Nem tárgyaltam velük, de Ottmar Hitzfeld (Svájc szövetségi kapitánya - szerk.) javasolta nekem a törökországi kalandot. Ezek után felvettem azzal a klubbal a kapcsolatot, akik azelőtt le szerettek volna igazolni, mielőtt ide szerződtem, de azóta ez az együttes már vásárolt egy másik balhátvédet."

"Ezután úgy határoztam, hogy itt maradok és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy meggyőzzem Contet és elnyerjem a bizalmát." - nyilatkozta a svájci válogatott balhátvéd.

3 komment

Címkék: juventus ziegler

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr873193475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.31. 18:36:09

Minden eshetőség szerint a Lazio volt az a csapat. Így jártál öreg.

Unimuck 2011.08.31. 18:58:45

Kellő ide! De Ceglievel számol a kezdőben Conte, az ő elsőszámú cseréje ezek szerint Grosso, de ő egyrészt sérülékeny, másrészt hamar rá fog jönni Conte, h nem jó opció. Védekezése gyenge, lassú, támad, de nem ér vissza időben... Szerintem bőven jó lesz a De Ceglie, Ziegler kettős bal oladlra.

tataboy 2011.08.31. 19:50:05

Ziegler szerintem a legjobb játékosunk a balhátvéd poszton,mindenképpen meg kell tartanunk!
süti beállítások módosítása