Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Santon iránt francia, angol, ukrán és olasz klubok is érdeklődnek

2011.08.29. 10:46 lupetto

 Komoly érdeklődésre tart számot Davide Santon, akit az Interen kívül egy sor együttes szeretne a soraiban tudni. A kérők között megtalálható a Roma, a Dinamo Kijev, a Bordeaux, a Lyon és a Newcastle United is. A játékos választása, ha csak rajta múlik a Romára esne, de mivel az angol együttes ajánlata a leginkább meggyőző, így elképzelhető, hogy kénytelen lesz elhagyni a Serie A-t és a Premier Leagueben folytatni pályafutását.

A Newcastle ugyanis, ellenben a többi érdeklődővel, mely csak kölcsönbe szeretné Davidét, komolyabb összeget is ölne az üzletbe. A szarkák 6 millió eurót kínálnak a nerazzurrinak a hátvéd elengedéséért, míg a játékosnak évi 800 ezer eurós fizetést.

A döntés az Inter kezében, a nerazzurrinak határoznia kell, számol-e egyáltalán komolyabban 20 éves tehetségével.

Közben ne feledjétek, a játék továbbra is él, azaz nyerjétek meg kedvenc csapatotok sálját az azzurritól! Hogy hogyan? Katt ide a folytatásért.

Szólj hozzá!

Címkék: bordeaux roma lyon inter newcastle dinamo kijev mercato santon

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr973187284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása