Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rhodolfot nem engedi a Sao Paulo a Juvéhoz szerződni

2011.08.29. 16:33 Unimuck

Mint ismeretes, a Juventus augusztus 31-ig mindenképpen szeretné megerősíteni a keretét egy belső védővel, így a klub vezetése gőzerővel dolgozik az ügyön, ám úgy tűnik, minden szálba csak bele-bele kap, de egyiket sem képes végigvinni. Számtalan nevet szóba hoztak már a torinói klubbal, legutóbb épp a Sao Paulo játékosát, Rhodolfot, ám a brazil klub vezetése hamar lezárta az ügyet, ugyanis a 25 éves védő nem eladó.

"A nyári igazolási szezonban a klub kizár minden tárgyalási lehetőséget Rhodolfoval kapcsolatban. Már találkoztam vele és elmagyaráztam neki mennyire fontos is ő a számunkra. Elengedhetetlen a céljaink eléréséhez és megállapodtunk, hogy továbbra is nálunk folytatja pályafutását." - mondta a Sao Paulo sportigazgatója, Adalberto Baptista. 

Így egy újabb név kerül kihúzásra a Juventus már-már túlságosan is hosszúra nyúló listájáról. Jelen állás szerint az a legelképzelhetőbb variáció, hogy Bonucci és Pepe a Zenithez kerül Bruno Alves, és némi pénzért cserébe. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato rhodolfo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr463188455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása